dinsdag 16 juni 2009

Verhuizen per zeecontainer


Doordat verhuizen per zeecontainer door een expediteur meestal goedkoper uitvalt dan via een regulier verhuisbedrijf, nemen veel mensen die overzee gaan verhuizen een expediteur in de arm om dit voor hen te regelen.
Wel moet men beseffen meer werk zelf te moeten doen. Tenslotte hangt overal een prijskaartje aan.Zo is met het goedkoopst af wanneer men de container voor de deur laat komen en de container zelf met een aantal mensen kan beladen en op de bestemming weer lossen. Belangrijk is wel dat dit goed gebeurt (zie tips), tenslotte wilt u uw spullen heelhuids overgebracht hebben en zijn de rederijen niet aansprakelijk voor schade ontstaan in de container tijdens het transport. Alleen in extreme gevallen zal met tot een (maximale) vergoeding moeten overgaan.
Om uw risico's te beperken is het raadzaam een transportverzekering af te sluiten, welke in normale gevallen maar ook in situaties zoals aanvaring, brand of overboord slaan u een vooraf afgesproken dekking geven. Lees meer over verhuizen per container.

Verhuizen per container - verschepen - zeevracht - container - zeetransport.

Lees hierover alles op onze website.

AMATRANS TRANSPORT OVERZEE - SHIPPING IS ONZE SERVICE !

Geen opmerkingen: